• Nederlands
  • Engels

Nederlands voor werknemers

Heldere interne communicatie leidt tot betere bedrijfsresultaten. Een gedeelde taal is hierbij essentieel! Wij bieden trainingen Nederlands op alle niveaus. Dit kan zowel incompany of op open inschrijving en van beginners tot anderstaligen op universitair niveau.

 

Over de cursus

Cursusvorm: incompany of open inschrijving

Cursusduur: afhankelijk van niveau

Lesdagen: in overleg

Locatie: Venray of inhouse

Prijs: op aanvraag

FAQ

 • Waarom zou ik mijn medewerkers een Nederlands cursus geven?

  Betere communicatie leidt tot betere samenwerking, minder faalkosten en een veiligere werkomgeving. Uw bedrijfsresultaten zullen verbeteren wanneer uw medewerkers beter in het Nederlands communiceren. Daarnaast is het aanbieden van opleidingen een belangrijke factor om medewerkers aan u uw organisatie te binden. Het biedt hen meer mogelijkheden om zich te ontwikkelen en te ontplooien. Dat geldt zeker voor het leren van de Nederlandse taal.

 • Hoe weet ik hoe mijn medewerkers het doen?

  Als werkgever ontvangt u maandelijks terugkoppeling over de aanwezigheid van uw medewerker. Tevens nemen wij contact op wanneer een traject niet voorspoedig verloopt.

 • Wat als ik slechts 1 medewerker heb voor een cursus?

  Als u geen voldoende deelnemers van gelijkwaardig niveau voor een incompany training heeft, kunt u uw medewerker inschrijven op ons open aanbod. Onze groepen bestaan uit maximaal 10 cursisten. De groepen worden samengesteld op basis van werk- en denkniveau en taalniveau.

 • Is de cursus tijdens werktijden van de werknemer?

  Cursussen worden in overleg gepland. Zo kiest u zelf of werknemers werktijden missen of dat ze het in hun vrije tijd doen.

Meer informatie

Tegen een aantrekkelijke prijs en buiten productieve uren om leren medewerkers de Nederlandse taal. Heeft u onvoldoende werknemers voor een incompany training? Dan kunt u ze inschrijven voor een van onze open cursussen. Uw werknemer komt dan in een groep van maximaal 10 personen op diens eigen denk- en taalniveau. Als werkgever krijgt u een maandelijkse rapportage over de aanwezigheid van uw werknemer zodat u zelf kunt monitoren of uw investering goed wordt besteed.

Toos Kusters aan het woord

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Bericht

  Contactgegevens

  A:
  Westsingel 5c
  5801 TT Venray
  blik_op_werk-4-sterren-keurmerk