• Nederlands
    • Engels

Inburgeren

Inburgeraars die van buiten de Europese Unie komen moeten binnen 3 jaar het inburgeringsexamen, het Staatsexamen NT2 Programma I of II hebben afgerond. Al jarenlang behoort Horizon, als zijtak van Kusters Scholing & Training, tot de top aanbieders van inburgeringscursussen in Nederland.

 

Dankzij onze kleine groepen en betrokken docenten krijgt iedere cursist de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft om gestelde doelen te bereiken. Het werken met ‘lotgenoten’ gecombineerd met onze kleinschalige en persoonlijke aanpak heeft de start in Nederland voor veel mensen een stuk aangenamer gemaakt.

Cursussen worden overdag gepland en afgerond op niveau A2, B1 of B2. Naast de lessen is er goede begeleiding vanuit de organisatie. Wij begrijpen dat u moet wennen aan een nieuwe omgeving, land en taal. Veel mensen krijgen met pieken en dalen te maken tijdens een taal- of inburgeringstraject. Wij helpen u daar graag bij, dat vinden wij normaal!

Selecteer hieronder uw cursus! 

 

Voorbereiding basisexamen inburgering (MVV)

Woont u nog in het buitenland en bent u van plan voor langere tijd in Nederland te verblijven? Dan heeft u een ‘machtiging tot voorlopig verblijf’ of MVV nodig

Meer informatie

Voorbereiding inburgeringsexamen

Komt u uit een land van buiten de Europese Unie, bent u al in Nederland en is het uw wens om hier blijven? Dan bent u verplicht het inburgeringsexamen, Staatsexamen NT2 I of II af te ronden

Meer informatie
Image

Ook interessant om te lezen:

De succesverhalen van onze cursisten

Contactgegevens

A:
Westsingel 5c
5801 TT Venray
blik_op_werk-4-sterren-keurmerk