• Nederlands
    • Engels

Nederlands leren

Spreken van de Nederlandse taal is belangrijk om te integreren en om uw kansen in de samenleving te vergroten. Wij bieden cursussen Nederlands voor beginners, gevorderden en ter voorbereiding op het Staatsexamen NT2 Programma I of II.

 

Omdat wij geloven dat persoonlijke aandacht leidt tot betere resultaten, werken wij enkel in kleine groepen van maximaal 10 personen. Wij vinden het belangrijk dat u deelneemt aan een programma dat aansluit op uw taalniveau. Onze ervaring wijst uit dat u sneller leert wanneer u bent omringd door mensen van uw eigen denkniveau. Om deze reden besteden wij veel tijd aan de intake en de indeling van groepen. Zo zijn een aantal lessen enkel toegankelijk voor midden- en hoogopgeleiden. Dit alles ter stimulering van uw groei en ontwikkeling!

Selecteer hieronder uw cursus! 

 

Beginners (A2 niveau)

Voor midden en hoogopgeleiden: in één schooljaar in één dagdeel per week leert u schrijven, spreken, lezen en luisteren op taalniveau A2

 

 

Meer informatie

Voorbereiding Staatsexamen NT2 Programma I (B1 niveau)

Voor hoogopgeleiden: in één schooljaar in één dagdeel per week ontwikkelt u taalniveau B1 en bereidt u zich voor op de examens schrijven, lezen, luisteren en spreken van het Staatsexamen NT2 programma I.

Meer informatie

Voorbereiding Staatsexamen NT2 Programma II (B2 niveau)

Voor hoogopgeleiden: in 10 bijeenkomsten ontwikkelt u taalniveau B2 en bereidt u zich voor op de examens schrijven, lezen, luisteren en spreken van het Staatsexamen NT2 Programma II

Meer informatie
Image

Ook interessant om te lezen:

De succesverhalen van onze cursisten

Contactgegevens

A:
Westsingel 5c
5801 TT Venray
blik_op_werk-4-sterren-keurmerk