• Nederlands
    • Engels

Over ons

Wij verzorgen inburgeringscursussen en trainingen Nederlandse taal voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij ondersteunen u bij de voorbereiding op het inburgeringsexamen en verzorgen trainingen ter voorbereiding op het Staatsexamen NT2 Programma I en Staatsexamen NT2 Programma II.

 

Onze aanpak

Samenwerkingspartijen en cursisten omschrijven ons als een kleinschalige, kwalitatieve, professionele en betrokken organisatie. Onze ervaring leert dat persoonlijke aandacht leidt tot snellere resultaten. Daarom werken wij in groepen van maximaal 12 cursisten. Deze groepen zijn samengesteld op basis van gelijk taal- en denkniveau. Dit stimuleert het leerproces en vergroot de onderlinge interactie. Mede door de kleine groepen, de gelijkgestemde cursisten en de betrokken docenten, creëren wij een veilige en prettige leeromgeving waarin cursisten grote stappen kunnen zetten. Ontwikkeling en ontplooiing van de cursist staat hierin altijd centraal. Dat is immers waar we het voor doen!

Blik op Werk Keurmerk

De Nederlandse overheid wil dat de kwaliteit van inburgering hoog is en hoog blijft. Daarvoor is het Keurmerk Blik op Werk in het leven geroepen. Inburgeraars kunnen een studiefinanciering krijgen voor de inburgeringscursus, maar dat kan alléén als je een cursus volgt bij een bedrijf dat in het bezit is van dit keurmerk. Horizon is heeft dit keurmerk. Download en bekijk het keurmerk.

Meer informatie over financiering

Het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek van Blik op Werk wijst uit dat onze dienstverlening en scholing door onze cursisten gewaardeerd wordt met een 8,8 gemiddeld!

Ons team

Al onze docenten zijn gekwalificeerd om inburgeringscursussen, cursussen ter voorbereiding op Staatsexamen NT2 Programma I & II en trainingen Nederlands te verzorgen. Ze hebben minimaal de Post-HBO docent NT2 opleiding gevolgd. Maar nog veel belangrijker, alle docenten zijn enthousiast en gemotiveerd het beste te halen uit iedere cursist.

Maak kennis met onze docenten
Horizon training

Vacatures

Help jij graag mensen verder? Mensen die niet in Nederland geboren zijn (gezinsherenigers, arbeidsmigranten, etc.) en de Nederlandse taal nog niet (goed) kennen. Wil jij mensen een goede kans van slagen bieden in de Nederlandse samenleving? Klik dan gauw verder, want regelmatig zijn wij op zoek naar collega’s!

Openstaande vacatures

Contactgegevens

A:
Westsingel 5c
5801 TT Venray
blik_op_werk-4-sterren-keurmerk