• Nederlands
    • Engels

Het team

Al onze docenten zijn gekwalificeerd om inburgeringscursussen, cursussen ter voorbereiding op Staatsexamen NT2 Programma I & II en trainingen Nederlands te verzorgen. Ze hebben minimaal de Post-HBO docent NT2 opleiding gevolgd. Maar nog veel belangrijker, alle docenten zijn enthousiast en gemotiveerd het beste te halen uit iedere cursist.

 

Wouter

Wouter Schambergen

“In mijn vrije tijd ben ik sportief en reis ik graag naar verre landen. Als sporter en ondernemer weet ik als geen ander dat groei- en leerprocessen met ups en downs gaan. Hierdoor ben ik ook in staat deze processen bij anderen te herkennen. Met mijn enthousiasme en humor motiveer ik mensen in moeilijke periodes. Ik help hen een nieuwe toekomst te bouwen in Nederland. Door het leren van de taal zie ik mensen verder komen in hun werk en makkelijker contact maken in hun privé-leven. Het geeft mij energie dat ik hier een bijdrage in kan leveren.”

 

Toos

Toos Kusters

Jaren geleden heeft Toos het bedrijf Kusters Scholing & Training opgezet. Wat klein begon, is uitgegroeid tot een professionele organisatie, die de resultaten van cursisten te allen tijden voorop heeft staan.

Magna docent Nederlands

Magna Ottenheim

“De Nederlandse taal is voor mij de sleutel voor goede communicatie. Communicatie is geven en nemen. Met veel passie voor de Nederlandse taal help ik nieuwkomers hun communicatie te verbeteren. Horizon heeft mijn horizon daarom ook in vele opzichten verbreed. Na zes jaar met veel plezier als docent Nederlands en taalcoördinator in het voortgezet onderwijs te hebben gewerkt, zocht ik een nieuwe uitdaging om mijn passie voor het vak Nederlands verder te ontwikkelen. Deze uitdaging heb ik gevonden bij Horizon; een kleinschalig opleidingsinstituut waar kwaliteit en ontwikkeling de belangrijkste kernwoorden zijn.”

Monique

Monique Wiegman

“Ik verzorg de administratieve zaken rondom het inburgeringstraject. Contracten, facturen, examenaanvragen zijn enkele werkzaamheden die hierbij horen. De dankbaarheid die je van de cursisten krijgt en het enthousiame van hen maakt dat ik elke dag met een glimlach naar mijn werk ga”

Image

Deel uitmaken van dit team?

Bekijk snel onze vacatures

Contactgegevens

A:
Westsingel 5c
5801 TT Venray
blik_op_werk-4-sterren-keurmerk