• Nederlands
    • Engels

Alejandro, Mexico

Ik ben Alejandro uit Mexico. In Mexico studeerde ik civiele techniek. Direct nadat ik mijn diploma heb gehaald ben ik naar Nederland gegaan om samen te wonen met mijn vriendin.

In het begin moest ik erg wennen aan het Nederlandse weer en vond ik de taal erg moeilijk.

Omdat ik in Nederland verplicht moest integreren én omdat ik de taal wilde leren, ben ik op zoek gegaan naar een school. Via het internet ben ik bij Kusters (Horizon) terecht gekomen. En ik ben blij dat ik hen heb gevonden. Het was niet altijd makkelijk om school en werken te combineren maar de leraren waren vriendelijk en hebben mij goed geholpen. Ik zou Kusters (Horizon) daarom ook zeker aanbevelen bij andere studenten.

Na een jaar studeren bereikte ik het niveau voor het integratie examen. Omdat ik het leuk vond bij Kusters (Horizon) en omdat ik een hoger niveau wilde bereiken, heb ik nog een jaar langer bij Kusters (Horizon) gestudeerd. In september 2014 ben ik begonnen en in april 2016 heb ik mijn Staatsdiploma voor het NT2 Programa I gehaald! Mede dankzij het behalen van dit taalniveau start ik op 1 februari 2017 met een nieuwe baan.

Nederlands leren Alejandro
Image

Benieuwd wat we voor u of uw partner kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op

Contactgegevens

A:
Westsingel 5c
5801 TT Venray
blik_op_werk-4-sterren-keurmerk